Can Stock Photo lanserar SpeedSubmit

Can Stock Photo lanserar nu SpeedSubmit – ett nytt system för att skicka in bilder på. Jag gick med i Can Stock Photo för en vecka sedan och har bara använt det nya SpeedSubmit för att skicka in bilder så jag vet inte hur det gick till förr. Men jag kan i alla fall säga att det nya sättet att skicka in bilder är oerhört snabbt och smidigt. Jag skickade in 260 bilder på bara några timmars tid. Och då var det själva FTP-överföring som tog den längsta tiden. När alla bilder väl var överförda behövde jag bara logga in på Can Stock Photo och godkänna att jag var skaparen av bilderna. Sedan var det klart! Man behöver inte kategorisera alla bilder vilket jag verkligen uppskattar. Om man behöver lägga till en model release till något foto görs detta på ett väldigt snabbt och smidigt sätt också.

Det finns en anledning till att jag inte gått med i Can Stock Photo tidigare. De som varit medlemmar där har sagt att de tjänar väldigt dåligt och många har helt gett upp att skicka in bilder dit eftersom det inte är värt tiden och jobbet att ladda upp bilderna. Skälet till att jag ändå valde att gå med i förra veckan är att många av Can Stock Photos medlemmar de senaste veckorna rapporterat att de tjänat lika mycket senaste månaden som på ett helt år tidigare.  Det beror på att CSP blev uppköpta av Fotosearch i november 2008. Det innebär att alla foton som man skickar in till CSP automatiskt blir tillgängliga för de miljoner människor som besöker Fotosearch varje vecka.

I och med att det nu går så väldigt snabbt att skicka in sina bilder till Can Stock Photo plus att bilderna blir tillgängliga hos Fotosearch så tycker jag att det är ett utmärkt tillfälle att gå med i CSP. Det ska bli mycket intressant att se om jag kommer att tjäna något där. Efter en vecka har jag bara fått två nedladdningar á $0.25. Jag har alltså bara tjänat $0.50! Så än så länge har jag inte så mycket att hurra över men förhoppningsvis blir det bättre!

Comments are closed.