Kategoriarkiv: Tävlingar

Del 4 av Crestocks Photoshop-tävling avgjord

I dag upptäckte jag att del 4 av Crestocks Photoshop-tävling är avgjord. Tävlingen var avslutad redan den 21 december men jag har missat det eftersom jag inte jobbat de senaste veckorna. Som vanligt är det mycket bra finalistbidrag. Den här gången var det väldigt fina glada färger på många av bilderna, inte så mörka och dystra. Vinnaren fick en Mac-dator med två skärmar i pris – ett riktigt fint förstapris alltså!

Photoshop Contest ’07 – Round 4 Winner Announcement

Del två av Crestocks Photoshop-tävling avgjord

I förra veckan avgjordes del 2 av Crestocks Photoshop-tävling. Även denna gång var det många fina tävlingsbidrag. Se alla vinnarna här…

Photoshop Contest ’07 – Round 2 Winner Announcement

Vill du vara med och rösta fram vinnaren i tävlingsdel 3 så hittar du alla bidrag här.

Kom ihåg att om du vill vara med i deltävling 4 är det sista chansen att skicka in sitt bidrag i dag.

Photoshop-tävling

Hos Crestock pågår det just nu en Photoshop-tävling där vem som helst kan delta helt gratis och vinna fina priser. Uppgiften är att på något sätt använda sig av en eller flera bilder, som Crestock valt ut, och skapa en egen bild av dessa. Man får även lägga till andra bildobjekt men någon av de grundbilder som Crestock valt ut måste vara en central del i slutbilden.

Tävlingen består av fyra olika deltävlingar som alla har olika teman. Deltävling 1 avgjordes för några veckor sedan och man kan se några av tävlingsbidragen på nedanstående länk. Det är intressant att se hur olika bilder man kan skapa fast alla utgår från samma grundbilder. Och det är fantastiskt vad mycket man kan göra med Photoshop!

Funny, Political and Environmental Designs in Round One

Photoshop Contest ’07 – Round 1 Winner Announcement

P.S. Det går fortfarande att delta i tävlingsomgång 4. Du hittar regler och kan ladda hem grundbilderna här. Men skynda dig -deadline är den 11 december!