Tillbaks igen!

Som alla säkert redan har märkt så har jag ju inte skrivit här i bloggen på väldigt länge. Det beror på att jag fick alldeles för mycket att göra under våren och sommaren. Sedan började jag läsa två kurser på högskolan i höstas, vilket tog upp mycket mer av min tid än vad jag hade tänkt mig. Men nu känner jag att jag börjar få koll på läget igen och jobbar med det jag tänkt att jag ska jobba med – att skapa bilder!

Eftersom jag har varit så upptagen det senaste halvåret har jag inte skapat så mycket nya bilder att sälja. Trots det kan jag konstatera att min inkomst inte gått ner, vilket jag hade förväntat mig. Det känns väldigt skönt att veta att även om man är borta några månader så behöver det inte betyda att intäkterna sjunker. Att tjäna pengar på microstock är alltså en bra passiv inkomst.

Så hur har det då gått för mig om jag tittar tillbaks på året som gått? I början av 2008 hade jag runt 20-30 bilder på 7 olika bildbanker. Jag drömde om att kunna tjäna pengar på mina bilder men var väl inte så säker på om jag någonsin skulle kunna få en regelbunden inkomst från det. Jag tyckte det var svårt att få fram bilder och trodde nog att det skulle ta åratal för mig att få ihop 100 bilder i min portfölj. Men i slutet av 2008 hade jag i genomsnitt 170 bilder på 8 olika bildbanker. Och jag kan konstatera att jag har tjänat i genomsnitt $100 i månaden under hela år 2008. Med andra ord klarar jag av att skapa fler bilder än vad jag tror och det går att få en regelbunden inkomst på detta sätt. Givetvis behöver jag tjäna mycket mer än $100 (ca 875 sek) i månaden men för mig personligen känns detta som en bra start! Jag har bevisat för mig själv att jag KAN göra detta!

Nu i år, 2009, har jag satt upp som mål att jag ska skapa minst 7 bilder i veckan. Om jag lyckas med det kommer jag att ha ökat min portfölj med över 300 bilder när 2009 är över. Det ska bli oerhört intressant och se hur detta år går och jag ser med spänning fram emot när jag kan summera ihop år 2009 precis som jag nu summerar ihop år 2008.

Jag vet att det är många av mina läsare som har registrerat sig på olika bildbanker men som aldrig kommit igång med att skicka in några bilder. Kanske är du som jag var för ett år sedan – osäker på om du verkligen har vad som krävs och om det verkligen går att tjäna pengar på det här sättet. Men jag har just bevisat för mig själv att det faktiskt går och kan jag så kan alla andra också! Så har du inte börjat skicka in några bilder än så sätt igång nu! Tänk vad kul det blir om ett år när du kan se tillbaks och förhoppningsvis upptäcka att du uppnått saker som du knappast trodde var möjligt ett år tidigare. Om du har några frågor får du gärna höra av dig till mig och vill du dela med dig av dina erfarenheter av microstock så får du jättegärna lämna dina kommentarer här i bloggen…

En kommentar till “Tillbaks igen!”

  1. Bildinkomster.se » Blog Archive » Summering av år 2009! skrev:

    […] känns som att det inte var lång tid alls sedan jag summerade år 2008 men nu är det redan dags att titta tillbaks på år […]

Lägg till en kommentar