Godkänd av Shutterstock!

Jag gick med i Shutterstock i slutet av januari i år. Sedan dröjde det tills för ett halvår sedan innan jag skickade in mina första 10 foton för ett försök att bli godkänd. Tyvärr blev bara 6 av bilderna godkända och man måste ha minst 7 godkända för att bli accepterad. Sedan måste man vänta minst 30 dagar innan man får försöka igen.

Tiden gick och jag glömde bort Shutterstock men blev påmind då och då när jag läste om andra som alltid sa att just Shutterstock var det ställe där de tjänade mest. I fredags gjorde jag äntligen ett nytt försök med 10 nya bilder…

Efter bara en timme kom beskedet att jag var godkänd! Jippie!!! Nio av tio bilder accepterades. På söndagen loggade jag för skojs skull in på mitt Shutterstock-konto. Jag trodde inte att något skulle ha sålts än men oj vad fel jag hade… På lördagen blev mina bilder nedladdade 25 gånger och på söndagen 20 gånger. Så i helgen har jag alltså tjänat $11.25. Kankse inte så mycket men med tanke på att det bara är nio bilder så är jag imponerad. Jag har definitivt blivit taggad att skapa fler bilder!

Jag kan inte annat än instämma med de som säjer att Shutterstock är där man tjänar bäst. Trots att man inte får mer än $0.25 per nedladdad bild så uppväger mängden nedladdningar detta kraftigt. Detta är absolut en bildbyrå du bör vara medlem av om du planerar att tjäna pengar på dina bilder. Men se till att ha tio riktigt, riktigt bra bilder att skicka in första gången så du slipper vänta 30 dagar innan du får försöka igen.

Lägg till en kommentar