Tillbaks efter vinterkräksjukan

I dag känner jag mig äntligen stark nog att börja arbeta igen. I tisdags kväll drabbades familjen av vinterkräksjukan. Usch!! Det var inte roligt! Jag har bara varit så sjuk en gång tidigare i mitt liv och då var det också p.g.a. vinterkräksjuka. Trots att den mest akuta fasen var över efter 18 timmar så har det alltså tagit tid att återhämta krafterna. Därför blev det inte mycket skrivet i bloggen förra veckan. Men nu är jag alltså tillbaks igen…

Jag kan konstatera att trots att jag inte jobbat något på nästan hela förra veckan så har jag i alla fall tjänat några kronor eller ören om dagen hos Shutterstock. Det är fortfarande inte mycket men det är bättre att tjäna något än inget alls 🙂 Sammanlagt har jag nu fått ihop $50. Det har hittills inte varit en enda dag med noll förtjänst. Jag har fortfarande inte hunnit skicka in så mycket fler bilder men 13 bilder är där sammanlagt i alla fall.

Lägg till en kommentar