Bakplåtspapper och häftmassa…

I helgen byggde jag ett nytt ljustält att fotografera i. Den här gången använde jag vitt bakplåtspapper på sidorna och taket. Det fungerar jättebra. Det släpper igenom lagom mycket ljus! Enda problemet var att fästa det i kartongen som jag byggt ljustältet av. Tejp fastnar tydligen inte på bakplåtspapper (i alla fall inte den sort jag använde) så jag fick klistra fast det istället. Men när jag väl lyckats få fast det så blev det väldigt bra.

I dag har jag fotat en massa olika saker i ljustältet och jag har ett praktiskt tips – häftmassa! Det fungerar perfekt att stötta upp småsaker med och samtidigt fästa dem så att de inte glider iväg. Jag har använt mycket häftmassa i dag… Nu måste jag bara börja gå igenom alla foton och se om det är några som är användbara.

Lägg till en kommentar