Vilken vecka!

Förra fredagen berättade jag att jag tjänat $40 genom att två av mina bilder sålts med Extended Licence hos Shutterstock. Under veckan har jag tjänat ytterligare $40 på två andra bilder. Det känns helt fantastiskt! Jag har nu 51 bilder i min portfölj hos Shutterstock vilket inte är speciellt mycket. Det ska bli väldigt intressant att se hur mycket jag tjänar när jag fått upp min portfölj till några hundra bilder.

Vill du börja sälja dina bilder bör du försöka komma med i Shutterstock så fort som möjligt. Där kan man bevisligen tjäna en del pengar även fast man bara har en väldigt liten portfölj. På andra ställen bör man nog ha en betydligt större mängd bilder för att kunna få en liknande inkomst. Det är visserligen inte helt lätt att bli godkänd men det kostar ju inget att försöka. Så ta chansen om du verkligen vill börja tjäna pengar på dina bilder!

Lägg till en kommentar