månadsarkiv: maj 2009

Yuri Arcurs visar sin studio!

I nedanstående video visar microstock-superstjärnan Yuri Arcurs upp sin fantastiska studio. Det är otroligt att se hur stor den är och hur många olika scener han har byggt upp där. Något som är ännu mer fantastiskt är att han lyckats så bra på bara 3 år. Det är verkligen inspirerande! Men man ska ju också komma ihåg att han lagt ner en väldig massa tid på detta. Han har inte jobbat några vanliga 40 timmarsveckor utan 60-70 timmar per vecka. (Det är nog en fördel om man inte har familj om man ska jobba så mycket.) Kolla in videon nedanför och dröm om den dagen när du själv har din egen megaenorma studio att visa upp…Can Stock Photo accepterar nu filmklipp

I dag gick Can Stock Photo ut med nyheten att de börjat acceptera filmklipp på sin sajt. Precis som med bilderna man skickar in till dem så kommer även filmklippen att läggas till Fotosearch’s samlingar.

Det är lika enkelt att ladda upp filmfiler som bilder till Can Stock Photo när man använder deras SpeedSubmit system. Vill man kan man t.o.m. skicka en DVD-skiva med filerna på så lägger personalen upp filerna till en istället.

Betalningen för filmklipp som köps genom Can Stock Photo är $5 för låg upplösning, $15 för standardupplöning, $20 för 720 HD och $25 för 1080 HD. Fotosearch säljer utökade licenser för filmklipp som ger betalt $9.80 för låg upplösning, $29.80 för standardupplösning och $39.80 för HD.