Photoshop-tävling

Hos Crestock pågår det just nu en Photoshop-tävling där vem som helst kan delta helt gratis och vinna fina priser. Uppgiften är att på något sätt använda sig av en eller flera bilder, som Crestock valt ut, och skapa en egen bild av dessa. Man får även lägga till andra bildobjekt men någon av de grundbilder som Crestock valt ut måste vara en central del i slutbilden.

Tävlingen består av fyra olika deltävlingar som alla har olika teman. Deltävling 1 avgjordes för några veckor sedan och man kan se några av tävlingsbidragen på nedanstående länk. Det är intressant att se hur olika bilder man kan skapa fast alla utgår från samma grundbilder. Och det är fantastiskt vad mycket man kan göra med Photoshop!

Funny, Political and Environmental Designs in Round One

Photoshop Contest ’07 – Round 1 Winner Announcement

P.S. Det går fortfarande att delta i tävlingsomgång 4. Du hittar regler och kan ladda hem grundbilderna här. Men skynda dig -deadline är den 11 december!

Lägg till en kommentar