Lucky Oliver sänker utbetalningsgränsen

Tidigare i veckan meddelade Lucky Oliver att de sänker sin gräns för utbetalningar från $100 till $25. Dessutom kommer de varje Alla Hjärtans Dag att betala de som tjänat minst $1. Det betyder alltså att alla som tjänar någonstans mellan $1 och $24 kommer att kunna få en utbetalning en gång om året trots att de inte tjänat mycket. Det är ju jättebra! Vissa som annars inte skulle tycka det var lönt att skicka in sina bilder eftersom de ändå aldrig har chansen att få någon utbetalning kan nu glädja sig åt att de i alla fall en gång om året kan få betalt.

Själv har jag bara tjänat $1.30 hos Lucky Oliver än. Jag kan nu ändå få en utbetalning men vet inte om jag tycker det är lönt. Jag har fram till slutet av månaden på mig att bestämma mig. Men det är ju i alla fall kul att ha möjligheten!

Länk till Lucky Oliver

Lägg till en kommentar