Lucky Oliver stänger!

I helgen fick jag reda på att Lucky Oliver kommer att stänga den 15 maj. Jag har varit så upptagen med annat att jag inte haft tid att hålla mig uppdaterad om vad som händer inom microstock-världen. Så det här var verkligen en stor överraskning för mig. Jag tycker det är väldigt konstigt att Lucky Oliver inte ens har skickat ut ett meddelande till oss som säljer våra bilder där. Ett nyhetsbrev hade väl varit passande kan man tycka.

Om du har tjänat ihop tillräckligt för att få en utbetalning måste du begära ut pengarna innan den 15 maj. Har du inte tjänat ihop tillräckligt kan du konvertera dina pengar till ”tokens” som du kan köpa bilder för. Det är många som är upprörda över detta. Även om man bara tjänat en dollar så vill man ha betalt. Man har ju faktist sålt något och Lucky Oliver har ju fått betalt, så varför ska inte vi få det även om vi inte fått ihop så mycket pengar? Blir intressant och se om de ändrar sig och ger alla sina pengar eller om de håller fast vid vad de nu sagt.

Lucky Oliver var en av de bildagenturer jag tjänade minst på så jag kan inte påstå att det gör mig så mycket att de lägger ned. Fast dem hade de bästa bildgranskarna – de kom alltid med bra kommentarer och konstruktiv kritik. Så det är ju lite tråkigt att dem försvinner.

Här är meddelandet från Lucky Oliver om att de stänger…

Lägg till en kommentar