Gör dina business-bilder mer moderna

Som alla säkert vet är ju bilder på business-temat (alltså bilder på folk som jobbar, gör affärer, kontorteman osv.) mycket populära. Men om du ska skapa denna typ av bilder kan det vara bra att tänka på att dagens business-folk inte ser likadana ut som de gjorde för 10-15 år sedan. De flesta tänker säkert på män med kostym och portföljer i handen när de tänker på hur en typisk businessmänniska ser ut. Men i dag har man ju ofta en bärbar dator med sig och den förvarar man förmodligen inte i en typisk portfölj. Klädvalet är kanske inte heller samma typ av kostym som man hade förr utan kan vara i lite mer ”ledig” stil. Läs tipsen i nedanstående artikel för att få idéer till hur du kan modernisera dina business-bilder.

Update Business Images

Lägg till en kommentar