Är det bättre att bara jobba med en bildagentur?

I dag hittade jag ett blogginlägg på Dreamstime skrivet av Cynthi Kovach. Hon bestämde sig väldigt snabbt för att jobba exklusivt med Dreamstime. I sitt blogginlägg nämner hon en del rätt bra poänger med att jobba exklusivt. Och det verkar fungera bra för henne! Jag trodde väl aldrig att jag någonsin skulle fundera på att bli exklusiv men det kanske inte är en så dålig idé i alla fall. Det skulle definitivt vara betydligt mindra jobb att bara ladda upp bilder till en bildagentur och inte 10 (som jag gör nu). Det skulle också spara in tid som jag istället skulle kunna använda till att skapa fler bilder. Tja, jag kommer inte att bli exklusiv än i alla fall. Men i framtiden kan det vara något att fundera på.

Kolla in Cynthia Kovach portfölj! Hon har en massa gulliga bebisfoton… jag bara älskar dem!

Lägg till en kommentar