Tänker testa midstock!

I dag hittade jag en tysk midstock agentur som heter PantherMedia. Man tjänar 50% provision på sålda bilder om man inte säjer dem på andra microstock-sajter och 30% om man säljer dem på andra microstock-sajter. Jag har ingen aning om hur detta fungerar men det upptäcker jag väl förhoppningsvis snart.

När man registrerar sig så måste man verifiera sitt PayPal-konto eller Firstgate-konto. Om man väljer PayPal drar de 35 cents från PayPal-kontot. (Fast jag fick betala 0,35 Euro vilket är mer än 35 cents, men vem bryr sig?) Jag har ingen aning om varför de gör på detta sätt, verkar lite konstigt tycker jag.

Det ska i alla fall bli intressant att se om mina bilder kan bli accepterade av en midstock agentur. Jag är inte säker på om de är tillräckligt bra än men det kan ju vara kul att testa i alla fall!

Lägg till en kommentar